Kirjoita alaotsikko tähän

Parkettityöt


Hionta

Parketin hionta pelastaa koviakin kokeneen lattian. Parketin hionta voidaan toteuttaa useita kertoja parketin koko elinaikana riippuen sen laadusta. Puulattian hionta tulee aina viimeistellä tapauskohtaisesti, jotta pohja on pintakäsittelyaineen valmistajan suositusten mukainen. Tällä pystytään varmistamaan pintakäsittelyaineen lopullinen toimivuus. Uudet koneet yhdistettynä tehokkaaseen imuriin takaavat lähes pölyttömän lopputuloksen. Lassen Lattiat tuo mukanaan kaikki tarvittavat välineet laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.


Pintakäsittely

Erilaiset pintakäsittelyaineet mahdollistavat erinomaiset lattiaratkaisut uniikeista öljylattioista tyylikkään hohtaviin lakkalattioihin. Öljytty puulattia ammattitaitoisesti tehtynä on kaunis kokonaisuus, joka säilyttää puun luonnollisen olemuksen. Öljy tunkeutuu syvälle puun huokosiin suojaten lattiaa vettä, likaa ja kulutusta vastaan. Öljytty puulattia oikein hoidettuna on pitkäkestoinen lattiaratkaisu niin kotitalouksiin kuin raskaampaankin käyttöön. Lakattu lattia pysyy siistinä ja uutuuttaan hohtavana pitkään.


Lattian asennus

Tarjoamme erilaisten puulattioiden, kuten parketin, laminaatin, lankkulattian ja terassin asennuspalveluja sekä Pirkanmaalla että Uudellamaalla. Parketti on arvokasta ja viihtyisää tunnelmaa luova lattiamateriaali, joka pysyy oikealla hoidolla kauniina ja käyttökelpoisena pitkään. Teemme myös kaikki parketin kunnostukseen liittyvät työt, esimerkiksi listoitukset ja kynnysten asennukset. Yrityksen palveluihin kuuluu myös mosaiikkiparkettien asennus. Mosaiikkiparketti on arvokas ja persoonallinen lattiavaihtoehto.

Hoito-ohjeet

Olemme keränneet tähän helpot ohjeet, joita noudattamalla käsitelty puulattiasi pysyy kauniina ja käyttökuntoisena pitempään. Puulattia luo kodikkuutta ja tunnelmallisuutta kotiin kuin kotiin. 

Öljylattia

Öljylattia pysyy parhaassa kunnossa, kun se imuroidaan normaalisti ja puhdistetaan säännöllisesti. Pesu- ja hoitoaine laimennetaan vedellä ja pintoja pyyhitään nihkeällä rätillä tai mopilla. Vältä liian vahvoja pesuaineita, jotta parkettia suojaava öljyvahakerros ei kulu pois. Vältä myös liiallisen pesuaineen käyttöä. Poista tahrat mahdollisimman nopeasti. Käytä "huopatassuja" huonekaluissa.

Lakattu lattia


Lakatun lattian hoitaminen on helppoa. Säännöllinen imurointi sekä lattian pyyhkiminen nihkeällä mopilla, jossa on pieni määrä neutraalia pesuainetta, takaa sen, että lattia pysyy upeana vuodesta toiseen. Poista tahrat mahdollisimman nopeasti. Käytä "huopatassuja" huonekaluissa.